Saturday, 5 March 2011

HELLO

THIS IS HOW MY PERFUME LOOKS LIKE.. guys, this is a ORIGINAL TESTER.. u wont get the box exactly as the boutique provide.. but the content is DIFFER.. tester normally MORE LONG LASTING AND STRONG.. the question is, do u want the BOX or the CONTENT?? be wise to choose ok.. AND my price is MUCH MORE MORE CHEAPER.. SO, u decide sama ada nak atau xnak!!!


HERE ARE THE TESTER PERFUME LOOKS LIKE










CHEERS!!!

FOR HER

here are some of the perfume for her.. i mean for women, this is selected item, we've got others.. depending on ur order or request. but i have to check with my supplier. as usual. for more inquiry or reservation u can contact me via my number 013-6924296 o email by akim_seth@yahoo.com. happy LOOKING2



DIOR ADDICT 2
not available in miniature (limited stock)
100ML yes


GUCCI GUILTY
available in miniature


JEAN PAUL GAULTIER 
available in miniature


CK IN 2 U FOR HER



LOLA BY MARC JACOB
available in miniature


MIDNIGHT POISON BY DIOR


J'ADORE BY DIOR

SUNFLOWER BY ADELE
current order by (miss lenda)

ANNA SUI DOLLY GIRL


ANNA SUI ROCK ME
available in miniature but very limited edition


ANNA SUI LIVE YOUR DREAM
also available in miniature 
current order by 2 person

FOR HIM


ACQUA DI GIO
my bro in law pnye fav. bawu dia mild la, xtajam.. nyway, nice pick!!!
klu nak yg xkuat tapi xlembut sngat this is well recommended.. for me la, klu u olls xtaw la plak saya.


JEAN PAUL GAULTIER LE MALE
botol pon da style, klu korang beli maksudnya korang tergolong dlm group style2 la.. hehe
btw, bau dia mint2 skit.. berangin.. bgi yang nak kan kelainan ape lagi try yg nie. ok!


GIORGIO ARMANI DIAMOND
for me, perfume nie shows ur diversity.. KELAINAN.. siyes, bau dia mild.. xkuat sngat nthen klu bro2 skalian jenis dok dlm office.. bau dia boleh pergi. aku penah pakai bnda nie.. n as an individu yg penuh dgn aktiviti so sebulan aku pakai bnda nie, hasilnya xde sapa pernah tgur pasal perfume aku nie. huk3


PACO RABBANE ONE MILLION 
one million dollar babeh.. bentuk dia jongkong emas, MMG STYLE.. member aku ada sorang pakai. bau dia mmg leh pergi and mmg STYLE LA!!


ARMANI BLACK CODE
bauan yang xlekang dek zaman.. bau dia well recognized skali imbas boleh tau yg korang pakai perfume nie
tapi yg aku ske pasal perfume nie.. bau dia CHUN AR.. sedap dibau.. 

AQVA BVGLARI
nak sebut pon susah kan brand nie, tp sesusah2 korang nak sebut name nie, bau dia mmg pergi.. classmate aku pakai sorang bnda nie. dia kuat berpeluh but yet, the perfume still lasting. bagi yg kuat berpeluh mcm mamak2 kat restoran. leh la try.. such a worth it to buy


EUPHORIA
ok, aku xpenah bau so nak tulis ape pon xtaw... tapi yang PENTINGNYA.. ramai gak membeli.. alah membeli senang memakai.. klu da beli.. ape lagi.. pakai la..!!!


HUGO BOSS ELEMENT
this is my first fragrance yang aku berjaya jual.. time awal2 la.. tapi now nie da banyak da perfume aku jual.
bau dia fresh.. tapi xwel recommended sangat la.. kat uk orang dok maki je perfume nie.. hehe.. well, dr HUGO BOSS plak, standard dorang wat perfume best2. now, come out with perfume that is not OUSTANDING. tp klu nak try xsalah kan.



BABY BLUE JEAN
okay, nie member baek aku si aimansophobia ada pakai, tapi bukan yg jenis nie la.. yang warna biru. bau dia mint2.. kira berangin la.. once korang pakai leh kena taufan gamaknya.. ahah.. tapi best jugak bau dia skali skala bau.. BERBEZA. botol dia mcm minyak yu yee cap limau. tapi bau perghh!!! MELERTSZZ GITU.. 


MARC JACOBS BANG
sorry la gne gmbr yang mcm 18sg nie.. hehe.. ok2, botol dia tersangat la style.. mcm kena shoot ngan peluru. ada lekuk skit.. bau dia pon boleh tahan gak.. MARC JACOB plak.. miniature pon aku ada.. klu nak try dulu beli la miniature.. RM35 JERRR


DIESEL FUEL FOR LIFE
xpenah bau and aku no komen.. tapi aku penah tgk orang post kat FB cakap yang nie perfume kesayangan dia.. so?? maksudnya bau dia boleh pergi la. kan kan kan kan.. xkan la orang nak pakai minyak wangi yang bau dia mcm taik plak.. hik3


HUGO BOSS BOTTLED NIGHT
okay, last year dia pnye opening grand kat ZOUK. bau dia sesuai tok CLUBBERS. sambil2 menari2 uh jom la pikat awek sorang dua bwk balik umah.. eh?? ishk2.. BERDOSA.. tpi bau dia hummphh


THIERRY MUGLER 
cun!! harga pon cun!!
PACO RABBANE ULTRA VIOLET
da dua orang pakai dan dua orang jugak da beli kat aku.. maksudnya member2 terdekat je la.. yg customer lain.. tersangggaaatttt la ramai kowt.. bau dia stim!! klu pompuan bau cnfirm dia ske.. ada sorang minah nie penah ckp ngan aku.. i paling ske lelaki pakai UV perfume. bau dia best la.. so, ape lagi go n grab em.. xmahal pon rm160

HOWT STORY

tired of keep waiting? sick of with the answer of NO STOCK? THEN, WHAT R U WAITING FOR? here areTHE LIST of my READY STOCK.. no PRE-ORDER.. just PM ME WITH UR NAME+ADDRESS+NAME OF PERFUME and BANK IN THE PAYMENT then only 1-2 days after the payment u will received ur OWN PERFUME.. WHAT R U WAITING FOR? GO AND GRAB EM

1.DKNY Women EDP 100ml RM210
2.Jennifer Lopez Glow 100ml RM170
3.CK One 200ml RM170
4.Elizabeth Arden Green Tea 100ml - RM110
5.CKIn2U For Her Gold Edition Tester 100ml - RM150
6.CK Be 200ml RM170
7.Jennifer Lopez Still Tester 100ml - RM170
8.Elizabeth Arden 5th Avenue 125ml - RM170
9.Sean John I Am King 100ml - RM240
10.Remy Latour Cigar 100ml RM130
11.Sean John I Am King 100ml RM240
12.Dior Addict Shine Tester 100ml RM250
13.Guerlain Paris Idylle Tester 100ml RM280
14.Viktor & Rolf FlowerBomb Tester Sparkling Summer Fragrance 50ml RM210
15.Viktor & Rolf FlowerBomb Tester 100ml RM280



GLOW BY J.LO


CK ONE


CK BE


STILL BY J.LO


I AM KING BY SEAN JOHN

akim seth
fragrakim
013-6924296

Friday, 4 March 2011

ALKISAHNYA


example of packaging of TESTER
NINA BY NINA RICCI
100% original perfume:

**Original Tester:
Biasanya perfume tester mengandungi pati minyak wangi yg melebihi stock biasa. Ini adalah bertujuan memastikan produk tester tahan lebih lama dari yg biasa utk tujuan promosi. Biasanya tester perfume adalah lebih murah berbanding stock biasa dan pastinya tahan lebih lama !! Utk kepastian, sila ke kaunter perfume dan minta utk beli tester unit, mmg promoter takkan jual walau anda tawar utk membayar 2 kali ganda !!


example of stock perfume
DUNHILL DESIRE BLUE
p/s: my current perfume

**Stock Perfume:
Ia adalah stock perfume biasa seperti yg anda boleh dapati di butik-butik perfume pada harga yg pastinya LEBIH MURAH DISINI!
*Banyak lagi perfume yg ada dijual samada Stock mahupun Tester. Sila tanya saya Perfume kegemaran anda pada harga yg murah !!

**PENJIMATAN HEBAT DGN KAMI. BERBELANJALAH DGN BIJAK, KUALITI YG SAMA PADA HARGA YG MURAH !! 

POST FEE: RM5 SEMENANJUNG, RM7 BORNEO.


ITS FOR MEN YO!!


YO GUYS, nice to see. nice to hold once broken considered sold!! so here are the few list of perfume that can lighten up ur DAY!. just pick up ur phone n make order. RM35 JERRR!!! rm35 tok memikat awek2 di luar sana, ape lagi.. xkan la nak dating2 bau busuk2 plak? xgentle bro.. so, HAPPY LOOKING2

ATTITUDE



ACQUA DI GIO 


BURBERRY LONDON


CALVIN KLEIN CONTRADICTION


CK ONE, EUPHORIA, ETERNITY 


VERSACE MAN


ECHO FOR MAN BY DAVIDOFF

BLACK MEN BY BVGLARI


CK CONTRADICTION


EXAMPLE OF SAMPLE


FERARRI


GAME


JEAN PAUL GAULTIER LE MALE


SO, WHAT R U WAITING FOR?? GO AND GRAB EM!!!